Category: Uncategorized

Grenzen verleggen

Twee weken geleden heb ik 1 van mijn dromen waargemaakt: Het finishen van een halve triathlon.

Ik ben zo trots!

 

Een jaar geleden was ik supporter bij de Alpe d’Huez triathlon. Het was geweldig om te aanschouwen en op dat moment was ik er 100% van overtuigd dat ik nooit tot zoiets in staat zou zijn. Fantastisch, maar veel te zwaar voor mij. In de weken die volgden realiseerde ik mij dat die gedachte niet bij mij past. Alles is mogelijk tot het tegendeel bewezen is. Dus zou er maar 1 manier zijn om te ontdekken of ik hier fysiek en mentaal toe in staat zou zijn: Het tot mijn doel stellen en ervoor gaan trainen.

 

Zo gezegd, zo gedaan. Begin 2016 heb ik de keuze gemaakt om dit leerproces, deze reis aan te gaan. Ik heb de leeromgeving ingericht met een fanatieke, heel erg leuke trainingsgroep en een topper als coach. En met geweldige steun van het thuisfront. Ik heb mijn doel gesteld en ik ben ervoor gegaan. Wat heb ik genoten van de trainingen (niet van allemaal trouwens…). Doorgezet als het moeilijk was. Getwijfeld, geworsteld en weer bovengekomen. Ik heb mezelf weer heel wat beter leren kennen.

 

Ik ben trots. En heel blij. Natuurlijk was ik liever nog sneller geweest en veel hoger geëindigd. Echter, dit is waar ik nu sta en het is mij gelukt om eruit te halen wat er op dit moment inzit. Het voelt als het begin van een bijzonder mooie reis. Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt.

 

Ik heb mijn grenzen verlegd. En ik ben nog lang niet klaar. Volgende week ga ik een nieuwe grens verleggen. Ik vlieg naar Kona, Hawaii voor het Wereldkampioenschap Ironman. Wederom als toeschouwer. Ik weet nu waar dat toe kan leiden!

 

#BestovU #growth #dream #dowhatyoulove #ourchoisesdefineus

 

 

    Leave Your Comment Here

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.