Tanja Oldenhof

Coach

Mensen in beweging krijgen om een nieuwe stap te zetten op professioneel of persoonlijk gebied is wat ik doe. Ik geloof erin dat organisaties succesvoller worden als mensen hun talent mogen inzetten en kunnen ontwikkelen. In coachtrajecten boek ik resultaat met tot de kern van een probleem komen om met dat als vertrekpunt beweging te creƫren. Ik begeleid in het inzichtelijk maken van talenten en drijfveren en vanuit welke rol of in welke omgeving iemand die zo goed mogelijk kan inzetten. Mijn begeleiding doe ik in het Nederlands of Engels.

Ik sta voor openheid, eigen wijze, gedrevenheid, ruimte bieden voor ontwikkeling en levenskracht.

Ik heb ruime ervaring in het coachen van medewerkers van organisaties als ING, Rabobank, Philips, BAM, universiteiten en ziekenhuizen. Daarvoor heb ik zowel in het bedrijfsleven als in de academische wereld gewerkt als consultant en projectleider. Ik ben afgestudeerd als sportpsycholoog (master bewegingswetenschappen) en heb onder andere de leergang Coaching voor Professionals afgerond. Ik heb samengewerkt in onderzoek naar leerervaringen in supervisie en daar artikelen over gepubliceerd (tweede auteur). Beweging is voor mij heel belangrijk, letterlijk en figuurlijk. Ik zwem, fiets en loop (triathlon) en houd van omgevingen waar doelgericht gewerkt of getraind wordt.

 

Tanja Oldenhof | +31 6 42129249 | tanja@bestovu.com | Loosdrechtse Bos 11 | Hilversum

 

“Deskundig, betrokken, energiek en professioneel zijn de woorden die bij mij opkomen als ik denk aan de samenwerking met Tanja. In de rol van New Talent Coach heeft ze ruim 5o young professionals bij ING verder geholpen met hun persoonlijke ontwikkeling. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Ik was onder de indruk van de manier waarop ze als coach haar bijdrage aan mijn team leverde. Als coach kan ik Tanja aanbevelen.” Roel Arts, Manager New Talent Kantoren @ ING